restaurant

Ugens menu

Fra mandag til torsdag i tidsrummet 18.00-21.00 kan du nyde Restaurant Berthelsens hjemmelavede 3-retters menu. Middagen er dagligt tilpasset efter årstid og sæson og serveres som en buffet.

Vi lægger vægt på det hjemmelavede håndværk og laver alle retter fra bunden. Vi benytter primært økologiske og lokalproducerede råvarer til vores enkle og velsmagende retter, der tilbydes i vores varme og uformelle atmosfære.

Vi gør opmærksom på at restauranten er lukket på helligdage samt i skolernes ferier.

Nyd dagens middag i restauranten


Dagens 3-retters menu serveret som buffet.

Pris pr. person DKK 229,00

Mandag:

Torskeanretning med æbler, løg & karry. Hakkebøf i fad med delikat tomatsauce serveret med pasta tagliatelle. Rucolasalat med stegte peberfrugter & feta. Dagens dessert inkl. kaffe af friskmalede økologiske bønner

Tirsdag:

Ferskensuppe med rejer. Kalkunschnitzler toppet med sprødt fyld og serveret med dild kartofler & ærtepuré. Rissalat med mango, løg & koriander. Dagens dessert inkl. kaffe af friskmalede økologiske bønner

Onsdag:

Portions anrettet maskeret blomkål. Rosmarinstegt nakkesteg med hvidløg og citron serveret med ovnstegte kartoffelbåde, bacon svøbt spidskål samt en delikat senneps-pebersauce. Bulgursalat med forårsløg, rosiner, peberfrugt, peanuts & linedressing. Dagens dessert inkl. kaffe af friskmalede økologiske bønner

Torsdag:

Cæsarsalat. Lam i fad med rodfrugter, laurbær og hvidvin serveret med hvide kartofler. Grøn salat med ærter, Edamamebønner & mynte. Dagens dessert inkl. kaffe af friskmalede økologiske bønner.

Middagen serveres som buffet fra kl. 18:00 til 21:00

Vores gæster siger

“Lækkert, gennemrenoveret hotel med en hyggelig atmosfære. Meget fin receptionsservice. Super lækker morgenbuffet, flot præsenteret. Hotellet ligger tæt på stationen og byens centrum.”

Yvonne, Booking.com