restaurant

Ugens menu

Fra mandag til torsdag i tidsrummet 18.00-21.00 kan du nyde Restaurant Berthelsens hjemmelavede middag. Middagen er dagligt tilpasset efter årstid og sæson og serveres som en buffet sammen med dagens suppe.

Vi lægger vægt på det hjemmelavede håndværk og laver alle retter fra bunden. Vi benytter primært økologiske og lokalproducerede råvarer til vores enkle og velsmagende retter, der tilbydes i vores varme og uformelle atmosfære.

Vi gør opmærksom på at restauranten er lukket på helligdage samt i skolernes ferier.

Nyd dagens middag i restauranten


Dagens middag inkl. dagens suppe

Pris pr. person DKK 168,00

Dagens kage med kaffe/the

Pris pr. person DKK 60,00

Mandag:

Honningmarineret Skinke med petit kartofler, baconbønner, gulerødder samt en dejlig rosmarin sauce. Hertil en klassisk grøn salat med feta samt en hjemmelavet dressing.

Tirsdag:

Braiserede svinekæber med rustik kartoffelmos og hjemmesyltede rødbeder. Hertil en forfriskende rødkålssalat med granatæble, tyttebær og ingefær.

Onsdag:

Koteletter i fad med ananas og karrysauce. Hertil ris samt en dejlig grønkåls coleslaw med peanuts.

Torsdag:

Sprængt oksespidsbryst med flødepeberrodssauce serveret med hvide kartofler, dampede grønne bønner samt gulerodsråkost med æbler, valnødder og rosiner.

Middagen serveres som buffet fra kl. 18:00 til 21:00

Vores gæster siger

“Lækkert, gennemrenoveret hotel med en hyggelig atmosfære. Meget fin receptionsservice. Super lækker morgenbuffet, flot præsenteret. Hotellet ligger tæt på stationen og byens centrum.”

Yvonne, Booking.com