GALLERI

Mærk stemningen og se faciliteterne

 

Best Western Plus Hotel Kronjylland tilbyder 63 værelser i international boutiquestil, hvor jordfarver og især grå, sorte og hvide toner er et gennemgående element i designet. Vores konferencelokaler er holdt i varme og dæmpede toner og skaber en både professionel og afslappet ramme for en lang række arrangementer.

Glæd dig til morgenmadsbuffeten og aftenmenuen på hotellets Restaurant Berthelsen. Nyd vores rekreative gårdhave og stemningsfulde loungemiljø i receptionen.

 

VÆRELSER


Bo i international boutiquestil

 

Oplev vores 63 smukke værelser i varm og indbydende boutiquestil, hvor dæmpede jordfarver og særligt grå, sorte og hvide nuancer er et gennemgående element i designet.

MØDER OG KONFERENCEr


Lokaler med dybde og ro

 

Træd ind i vores konferencelokaler, hvor dagslyset fra vinduerne og de klassiske trægulve skaber en både professionel og afslappet atmosfære i samspillet med møblerne i mørke træsorter.

reception


Slap af i stilfulde omgivelser

 

Nyd vores rekreative gårdhave og indbydende loungemiljø i hotellets reception. Lad vores dygtige personale imødekomme dine ønsker med et smil under hele dit ophold. 

Restaurant


Forplejning og energi til dagen

 

Smag vores skandinaviske morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af økologiske og lokale råvarer. Nyd aftenmenuen i Restaurant Berthelsen, som varierer alt efter årstid og sæson. 

MÆRK STEMNINGEN

Se vores video