restaurant

Morgenbuffet, kurser og konferencer

Glæd dig til vores skandinaviske morgenbuffet med et bredt udvalg af økologiske og lokale råvarer.

Forplejning til forudbestilte arrangementer samt møder & konferencer tilbydes med vores sædvanlige høje kvalitet.

Stunder med nydelse, smag og eftertanke

Dining. Meeting. Reloading.

– with pleasure.

morgen


Skandinavisk morgenbuffet

Vores populære morgenbuffet byder på økologiske æg fra en lokal, prisbelønnet producent, brunchpølser af ekstra høj kvalitet, økologisk brød, økologisk og Fairtrade certificeret kaffe af friskmalede bønner, udvalg af oste, græsk yoghurt med hjemmelavet kompot, vitaminshots, juice, glutenfrie og laktosefrie udvalg og mange andre lækkerier. Velbekomme!

Møder


Forplejning hele dagen

Under møder, seminarer, kurser og konferencer sammensætter Restaurant Berthelsen måltider og drikkevarer ud fra dine ønsker og behov – altid med vægt på lokale og økologiske råvarer og enkle, velsmagende anretninger. Lad vores køkken være det ekstra “touch”, som fuldender dit arrangement.

Gårdhave


En oase midt i byen

Træd ud i vores gårdhaveoase efter en lang dag på farten. Nyd et glas kølig vin og dagens avis under en af parasollerne, mens roen sænker sig. Indånd duften fra de skyggende træer og lavendelbuskene og læn dig tilbage på ægte sydlandsk vis – with pleasure. 

lounge / bar


Plads til at være

I vores loungeområde kan du slappe af i behagelige sofaer og lænestole med dagens avis og en god specialøl fra det prisvindende Randers Bryghus. Vi har et udvalg af vin, longdrinks, øl og vand, og vi står klar til at assistere. Nyd stemningen, stearinlysene og den dæmpede loungemusik.

Vores gæster siger

“Lækkert, gennemrenoveret hotel med en hyggelig atmosfære. Meget fin receptionsservice. Super lækker morgenbuffet, flot præsenteret. Hotellet ligger tæt på stationen og byens centrum.”

Yvonne, Booking.com