restaurant

Enkle, velsmagende måltider

Hotellets Restaurant Berthelsen byder på enkle og velsmagende retter i smukke, stemningsfyldte lokaler.

Glæd dig til vores skandinaviske morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af økologiske og lokale råvarer. Smag vores aftenmenu, der skifter alt efter årstid og sæson – altid med kvalitet, sundhed og præsentation for øje.

Vi sørger også for fuld forplejning til møder og arrangementer i vores tilstødende konferencelokaler.

Stunder med nydelse, smag og eftertanke

Dining. Meeting. Reloading.

– with pleasure.

morgen


Skandinavisk morgenbuffet

Vores populære morgenmadsbuffet byder på økologiske æg fra en lokal, prisbelønnet producent, brunchpølser af ekstra høj kvalitet, økologisk brød, udvalg af oste, græsk yoghurt med hjemmelavet kompot, vitaminshots, juice, glutenfrie og laktosefrie retter og mange andre lækkerier. Velbekomme!

aften


Menu efter årstiderne

Fra mandag til torsdag kan du nyde Restaurant Berthelsens hjemmelavede dinner anrettet som buffet, tilpasset dagligt efter årstid og sæson. Vi lægger vægt på økologiske og lokalproducerede råvarer og laver alle retter fra bunden. Enkle, velsmagende måltider i en varm og uformel atmosfære.

Se ugens menu

Møder


Forplejning hele dagen

Under møder, seminarer, kurser og konferencer sammensætter Restaurant Berthelsen måltider og drikkevarer ud fra dine ønsker og behov – altid med vægt på lokale og økologiske råvarer og enkle, velsmagende anretninger. Lad vores køkken være det ekstra “touch”, som fuldender dit arrangement.

lounge / bar


Plads til at være

I vores loungeområde kan du slappe af i behagelige sofaer og lænestole med dagens avis og en god specialøl fra det prisvindende Randers Bryghus. Vi har et udvalg af vin, longdrinks, øl og vand, og vi står klar til at assistere. Nyd stemningen, stearinlysene og den dæmpede loungemusik.

Gårdhave


En oase midt i byen

Træd ud i vores gårdhaveoase efter en lang dag på farten. Nyd et glas kølig vin og dagens avis under en af parasollerne, mens roen sænker sig. Indånd duften fra de skyggende træer og lavendelbuskene og læn dig tilbage på ægte sydlandsk vis – with pleasure. 

Vores gæster siger

“Lækkert, gennemrenoveret hotel med en hyggelig atmosfære. Meget fin receptionsservice. Super lækker morgenbuffet, flot præsenteret. Hotellet ligger tæt på stationen og byens centrum.”

Yvonne, Booking.com